Frodige uteområder og trivelige møteplasser

Tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Tendra

Å skape bygg som gir tilbake til beboerne og nærmiljøet er Tendras ledestjerne. Det handler både om god plassutnyttelse og praktiske planløsninger. Og om byggenes utvendige kvaliteter i form, farge og materialer. Soleglad er resultatet av tett og trivelig samarbeid mellom byggherre, megler og arkitekt. Det tror vi du vil merke.

Arkitekt Johann Sigurdsson har tegnet selve leilighetene med sterkt fokus på familiens fellesrom som stua, kjøkken og balkong. De skal forsterke hverandre og være det naturlige samlingspunktet for dyrking av familieliv, sosialisering, mat og hygge.

«Det er sjelden vi får være med og utvikle et boligområde som har en slik utsikt og så gode solforhold. Det har vært veldig viktig for oss at arkitekturen ivaretar disse kvalitetene. Vi har også lagt stor vekt på å skape boliger med praktiske planløsninger som fungerer i hverdagen.»

Johann Sigurdssson, Tendra Arkitektúr

Et tiltalende ytre

Fasaden har champagnefarget kledning som får en vakker, gyllenvarm glød i kveldssola – en sprudlende takk til omgivelsene. Taket er dekket av sedumplanter som både bidrar til å opprettholde det biologiske mangfoldet samtidig som det isolerer bygget og fordrøyer nedbøren når det høljer ned.

Balkongene er generelt større enn
det som er vanlig. Og skillevegger
i tre mellom balkongene skjermer
både mot vind og innsyn.

Selskapslokale og gjesterom

Orangeriet har kjøkken og alt som skal til for å arrangere større selskap og fester. Det er god plass rundt bordene, og en lys og trivelig atmosfære. Her kan du dyrke sosialt samvær med gode naboer.

Orangeriet inneholder også et eget gjesterom med egen inngang og bad. De gangene det ikke er nok overnattingsplass i leiligheten, er dette en utrolig praktisk løsning.

Frodige uteområder

Uteområdet mellom bygningene blir en grønn og frodig oase med lekeplass, grillplass, møteplasser og lune kroker hvor du kan nyte sola. Et trygt og trivelig fristed for store og små.

Kontakt våre meglere

Siv M. Jåtten
Eiendomsmegler MNEF
siv.jatten@em1sr.no
977 46 629

Claire A. Lonsdale
Eiendomsmegler MNEF
claire.lonsdale@em1sr.no
970 31 359

Soleglad