Nyttige og velfungerende løsninger

Fra 49 til
169 kvm

Pris fra
2 500 000 + omk.

Innflytting
2022/2023

Her er det godt å bo

Vi er opptatt av bokvaliteten. Det betyr nyttige og velfungerende løsninger, god plassutnyttelse og lys og luftig atmosfære. Romslige balkonger og store vindusflater gir frihetsfølelse, og du står fritt til å velge blant ulike kjøkkenfasader, benkeplater og fargepalletter. Gode løsninger med ditt særpreg – ditt hjem.

Kvalitetskjøkken fra Haugstad Møbel

Hva kan vel gjøre livet lysere enn et godt måltid mat? Jo, omgivelsene maten lages og nytes i. Leilighetene i Soleglad har kjøkken fra Haugstad Møbel på Jæren. Her snakker vi om slitesterke kvalitetskjøkken med norsk kvalitet og unike løsninger. Kjøkkenet leveres i den lekre fargen Stone Grey.

Stone Grey

Benkeplate

Nytt og stilfullt baderom

Baderomsløsningene i Soleglad er preget av flater og materialer som er lette å holde rene.

Badet leveres med Hilde Kvit Matt innredning fra Sig. Halvorsen.

20 x 20 grå fliser på gulvet og 20 x 40 hvite fliser på vegg. Det er varmekabler i gulvet og nedsenket område i dusjen. Praktisk ettgreps servantbatteri og vegghengt toalett som gir enklere rengjøring.

(3D-illustrasjonen viser elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen.)

Standardleveranse

Leilighetene leveres med 3 stavs eikeparkett matt lakk. Veggene kommer i fargen eggehvit. Alle listene er hvitmalte og dørene er slette i fargen hvit.

Muligheter for oppgradering og tilvalg.

Parkering
Mange av leilighetene
leveres med egen
parkeringsplass.

Sportsbod
Alle leilighetene
har egen sportsbod
i kjelleren.

Tilvalg

Vi vil gi deg mulighet til å skape ditt drømmehjem, derfor har du selvsagt mulighet til å endre på de fleste av leveransene. Når tilvalgsprosessen starter blir du invitert til vår prosjektleder for et møte. Her viser vi deg hvordan du bruker vårt digitale tilvalgsverktøy, og gir deg gode råd og tips. I tilvalgsverktøyet finner du en oversikt over tilgjengelige oppgraderinger og priser, og du kan enkelt legge inn endringer i leveransen for din leilighet. Når det nærmer seg ferdigstillelse av prosjektet vil vi gjøre deg oppmerksom på at fristen for tilvalg og endringer kan være utgått. Ta kontakt med megler for en avklaring.

Kontakt våre meglere

Siv M. Jåtten
Eiendomsmegler MNEF
siv.jatten@em1sr.no
977 46 629

Claire A. Lonsdale
Eiendomsmegler MNEF
claire.lonsdale@em1sr.no
970 31 359

Soleglad