Nyttige og velfungerende løsninger

Fra 49 til
169 kvm

Pris fra
2 500 000 + omk.

Innflytting
2022/2023

Her er det godt å bo

Vi er opptatt av bokvaliteten. Det betyr nyttige og velfungerende løsninger, god plassutnyttelse og lys og luftig atmosfære. Romslige balkonger og store vindusflater gir frihetsfølelse, og du står fritt til å velge blant ulike kjøkkenfasader, benkeplater og fargepalletter. Gode løsninger med ditt særpreg – ditt hjem.

Trinn 1

Kjøkken som passer din smak

Leilighetene i Trinn 1 kommer med kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Norema. Vår kjøkkenmeny gir deg mulighet til å velge mellom fire fronter uten tillegg i prisen – Aspekt hvit, Kvadrat trøffelgrå eik, Kvadrat lys alm og Pluss mørk grå. I tillegg kan du velge benkeplate i en rekke ulike farger. Kjøkkenet leveres med håndtak av stål. Innredningen er klargjort for integrerte hvitevarer, men har frittstående kjøleskap.

Aspekt hvit

Kvadrat trøffelgrå eik

Kvadrat lys alm

Pluss mørk grå

Trinn 2

Gleden med nytt kjøkken

Hva kan vel gjøre livet lysere enn et godt måltid mat? Jo, omgivelsene maten lages og nytes i.

Leilighetene i trinn to har norskproduserte kvalitetskjøkken fra Sigdal, kjøkken som er laget for å tåle bruk, men som holder seg godt og innbyr til trivsel.

Vi har valgt den populære, praktiske og slitesterke modellen Fjell som standard, men tilbyr også tre ulike varianter å velge mellom, uten tillegg i prisen. Disse modellene er Sand, Uno klassisk hvit og Vidde mørk grå. Du kan også velge mellom en rekke ulike benkeplater.

Fjell

Uno klassisk hvit

Sand

Vidde mørk grå

Nytt og stilfullt baderom

Baderomsløsningene i Soleglad er preget av flater og materialer som er lette å holde rene.

Badet på Trinn 1 leveres med Aspekt hvit innredning fra Norema, og Trinn 2 leveres med Lilje klassisk hvit innredning fra Sigdal.

Begge trinn får 20 x 20 grå fliser på gulvet og 20 x 40 hvite fliser på vegg. Det er varmekabler i gulvet og nedsenket område i dusjen. Praktisk ettgreps servantbatteri og vegghengt toalett som gir enklere rengjøring.

(3D-illustrasjonen viser elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen.)

Standardleveranse

Leilighetene leveres med 3 stavs eikeparkett matt lakk. Veggene kommer i fargen eggehvit. Alle listene er hvitmalte og dørene er slette i fargen hvit.

Muligheter for oppgradering og tilvalg.

Parkering
Mange av leilighetene
leveres med egen
parkeringsplass.

Sportsbod
Alle leilighetene
har egen sportsbod
i kjelleren.

Tilvalg

Vi vil gi deg mulighet til å skape ditt drømmehjem, derfor har du selvsagt mulighet til å endre på de fleste av leveransene. Når tilvalgsprosessen starter blir du invitert til vår prosjektleder for et møte. Her viser vi deg hvordan du bruker vårt digitale tilvalgsverktøy, og gir deg gode råd og tips. I tilvalgsverktøyet finner du en oversikt over tilgjengelige oppgraderinger og priser, og du kan enkelt legge inn endringer i leveransen for din leilighet. 

Kontakt våre meglere

Siv M. Jåtten Westergård
Eiendomsmegler MNEF
siv.jatten@em1sr.no
977 46 629

Randi Tveit
Eiendomsmegler MNEF
randi.tveit@em1sr.no
952 90 691

Soleglad