Fra Soleglad har du kort vei til alt

Nesten alt du har behov for i hverdagen ligger i gåavstand fra Soleglad.
Turområder, butikker, uteliv, jernbane, skoler og barnehager. Det meste når du
til fots på et kvarter eller mindre.

M44 kjøpesenter
Mindre enn 10 minutter å gå
til mer enn 70 butikker.

Dagligvarebutikk
1 minutt å gå.

Trafikk og transport
Parkering i kjeller og buss
rett utenfor døra.

Barnehager og skoler
2 minutter til barnehage og 5
minutter til barne- og ungdomsskole.

Mat og drikke

Vil du ut og spise, har Bryne en mangfoldig meny for de fleste smaker og lommebøker. Alt i alt er de rundt 40 ulike steder hvor du kan få alt fra hurtigmat til helaften. At Bryne også har eget mikrobryggeri og flere skjenkesteder med spennende vareutvalg og stor kunnskap, gjør opplevelsen enda hyggeligere. Nå har også torget fått utvidet uteserveringsområdet, så på fine dager føles det som å være midt i en trivelig storby langt sør på kontinentet.

Extra i «kjelleren» og Mega over veien

Med dagligvarebutikk i kjelleren er ukeshandelen unnagjort på et blunk. Extra har alt du trenger i hverdagen og litt til. Og merkelig nok, de gangene du skal unne deg noe ekstra, finner du det trolig hos Mega like over veien. Der frister en stor delikatesseavdeling med massevis av ferske spesialiteter.

Kultur og opplevelser

Kulturlivet på Bryne er rikt. Her er det konserter jevnt og trutt i Storstova, i Mølla og i Hvelvet som er nyeste tilskudd på kulturscenen. Flere av utestedene arrangerer også konserter, debatter, kurs og foredrag nesten hver eneste uke. På Jærdagen og Jærnåttå er torget festivalscene med mengder av populære og folkekjære artister. Kinoen frister også med sine fire komfortable saler og en av Norges beste lyd- og bildeopplevelser.

På Jærdagen og Jærnåttå
er torget festivalscene
med mengder av
populære og folkekjære artister.

Handel og hygge

Året rundt går du tørrskodd blant M44 sine mer enn 70 butikker. Og fortsetter du opp Storgata finner du en rekke spennende spesialbutikker,
blant annet Eiki, Norges beste herreklesbutikk og flere butikker med eksklusiv damemote. Skulle du likevel ikke finne det du vil ha på Bryne, er det kort vei til Jærhagen på Klepp, eller du kan ta toget til Sandnes eller Stavanger.

Tur og trening

Med tursko, joggesko eller sykkel kommer du til naturperlen Sandtangen, Brynes trivelige skog med lysløype, frisbeegolf, treningspark og eget hundeluftingsområde der hunden kan få løpe fritt. Fra Sandtangen går det turveier videre til Midgardsormen og Njåskogen. Det er også sykkel- og gangvei rundt hele Frøylandsvatnet, en distanse på 16,7 km. Turområdet er innbydende og lett tilgjengelig året rundt.

Kontakt våre meglere

Siv M. Jåtten
Eiendomsmegler MNEF
siv.jatten@em1sr.no
977 46 629

Claire A. Lonsdale
Eiendomsmegler MNEF
claire.lonsdale@em1sr.no
970 31 359

Soleglad