End Google Tag Manager -->

Indre verdier

Endeleiligheten i 4. etasje er på 120 kvm har god utsikt i tre himmelretninger. Den romslige balkongen inviterer til flotte timer med ettermiddags- og kveldssol.

I Soleglad er kjøkkenet kjernen i alle leilighetene. Det naturlige samlingspunktet, boligens hjerte. Her blir gastronomiske drømmer til virkelighet. Her mettes ivrige munner. Her løses verdensproblemer. Kjøkkenløsningene i Soleglad har god plass, både til mennesker, mat og utstyr.

De gjennomgående leilighetene har god utsikt mot øst og vest. Soloppgang til frokost. Solnedgang til kvelds.

Lys skaper trivsel. Derfor er mange av leilighetene i Soleglad gjennomgående med vinder mot øst og vest. La tiden på døgnet farge stemningen inne. Nyt utsikten, lunheten og lyset.

Endeleiligheten i 5. etasje er på romslige 141 kvm og med uteplass på 43,6 kvm. Utsikten er uhindret i tre himmelretninger.

Panoramautsikt er en del av kvalitetene i endeleilighetene i Soleglad. Mot øst, sør og vest kan du strekke blikket langt. Befriende langt.

Vidstrakt er kanskje ordet som dekker både den gedigne leiligheten på 160 kvm. og den fantastiske utsikten i tre himmelretninger fra den søndre delen av sjette etasje.

Gode, romslige planløsninger preger de største leilighetene i Solglad, men selv de minste leilighetene har god plassutnyttelse. Det gir deg mer bolig for pengene.

Konge på haugen i toppetasjen. To terrasser. Panoramautsikt over Jæren, fjellheimen
og havet. En drømmeleilighet.
Soleglad