End Google Tag Manager -->

Fant sin drømmeleilighet i Soleglad!

Marit Helene Borvik Kleppe (62) og Bjørn Harald Kleppe (65) har kjøpt endeleilighet i byggetrinn 2 i Soleglad og ser fram til å flytte fra eneboligen på Klepp.

– Vi tenker langsiktig og ser at det å bli gamle i en stor enebolig ikke er det vi ønsker. Dessuten er det greit å flytte mens vi ennå kan gjøre det meste selv, sier Marit Helene.

– Vi har planlagt dette i et par år allerede og har sett på flere alternativer. Til slutt landet vi på Soleglad på grunn av de gode solforholdene, den sentrale beliggenheten og den praktiske planløsningen. Vi har kjøpt endeleiligheten i første etasje. Men siden boligene i Soleglad ligger oppå et næringsbygg, kommer vi såpass høyt at vi får god frihetsfølelse og en del utsikt. Det blir uansett bedre enn nå som vi bor i et byggefelt uten utsikt, sier hun.

Fasaden har champagnefarget kledning som gløder i kveldssola.
Orangeriet har både selskapslokale og gjesterom med eget bad.

Selv om leiligheten har to soverom og to bad, liker de at Soleglad har egen utleieleilighet. – Ungene er bosatt i andre deler av landet og utenlands, så da er det godt å ha ekstra plass når vi vil samle alle rundt oss. Det skader heller ikke at Bryne Kro & Hotell er rett på andre siden av veien, mener hun.

Hun sier også at det å ha dagligvarebutikk i «kjelleren» er noe de setter pris på, og som nok blir enda viktigere med årene. I tillegg er det kort avstand til det meste, enten det handler om turområder, butikker eller uteliv.

Selve planløsningen passer også ekteparet godt. Det var riktignok flere gode alternativer i prosjektet, men de falt til slutt for endeleiligheten med to soverom, to bad, eget vaskerom og en stue-/kjøkkenløsning med stor fleksibilitet i forhold til møblering. Balkongen på 38 kvm ser de for seg å delvis glasse inn slik at den kan brukes mest mulig året rundt.

Soleglad