Gry og Ole Bjørn stortrives i Soleglad

I femte etasje i Soleglad har nyinnflyttede Gry og Ole Bjørn Maråk akkurat rukket å henge opp de siste bildene på veggen i den nye leiligheten. Ekteparet bodde tidligere i en enebolig på Klepp, men for noen år siden kjente de at de var klar for en enklere tilværelse. Da Soleglad ble lansert i 2020, var de aldri i tvil om at dette var det rette valget. 

­– Utsikten er så imponerende som vi håpet på, vi ser både til Dalsnuten og Feistein, sier Ole Bjørn og skuer utover det jærske landskapet fra et av de store vinduene i stua. – Og så er det så fritt og godt her, vi slipper å kikke rett inn i nabobygget, legger Gry til.

Den romslige leiligheten har to soverom, gjestetoalett, bod og åpen stue- og kjøkkenløsning. Leiligheten er flott innredet med moderne møbler og interiør. Gry og Ole Bjørn er veldig fornøyd med det ferdige resultatet, og stortrives i sitt nye hjem. 

Lun og solrik terrasse

Ute på terrassen er det frodig og fint med krukker fulle av sommerblomster i alle slags farger. Det er behagelig temperatur, og ekteparet kan fortelle at de vanligvis har sol fra morgen til kveld. Terrassen blir flittig brukt både på dagtid i helger og etter jobb i ukedagene.

– Vi ble positivt overrasket når vi oppdaget hvor lunt det er her, til tross for at vi er så høyt oppe. Vi kan sitte ute å nyte solen, selv i nordavind, sier Ole Bjørn imponert.

Kort vei til alt

Med kort vei til jobb, kino, spisesteder, togstasjon, og ikke minst de mange turmulighetene i området, har de alt de trenger i nærheten. Skal de til Bryne sentrum, tar det bare 5-10 minutter å gå. Det er praktisk i en travel hverdag der begge er i full jobb. 

De har ikke savnet eneboligen en eneste gang siden de flyttet inn i desember. 

– Vi er glade for at vi tok valget om å flytte mens vi fortsatt er så spreke at vi kan gjøre det selv, sier Gry.  – Og så er det veldig deilig å slippe å tenke på vedlikehold når vi er hjemme, det har vi nok av på hytta, smiler Ole Bjørn.

Nå gleder de seg til å bli enda bedre kjent med naboene. Sameiet har nemlig planlagt flere sosiale samlinger for beboerne i tiden fremover. – Det er så mange trivelige folk som bor her, så vi ser frem til å treffe alle igjen, forteller Gry.

Leiligheter med lavt energiforbruk

Leilighetene i Soleglad kommer i størrelser fra 51 til 145 kvadratmeter, og har ett eller fire soverom. De er lyse og luftige med store vindusflater og smarte planløsninger. Alle leilighetene har også egen sørvestvendt balkong. Vannbåren varme og balansert ventilasjon sørger for effektiv oppvarming og lavt energiforbruk. Med egen bod i parkeringskjelleren har du god plass til oppbevaring av sykkel, golfkøller eller annet sportsutstyr. 

Selve plasseringen av prosjektet, samt det store uteområdet mellom blokkene gjør at leilighetene oppleves som svært luftige, selv i de nederste etasjene. 

– Folk blir ofte overrasket når de kommer på visning og ser at det faktisk er utsikt fra 1. og 2. etasje. Det er ganske unikt, sier eiendomsmegler, Siv Jåtten.

 

49 solgte leiligheter 

Hun og Claire Lonsdale fra EiendomsMegler 1 Nybygg Jæren har stått for salget på Soleglad, hvor 49 av leilighetene nå er solgt. 

De er enige om at prosjektet har vært en stor suksess. – Responsen i markedet har vært god helt fra starten av, og vi ser at Soleglad har veldig mange av kvalitetene folk ser etter når de skal kjøpe nybygg, forklarer Claire, og trekker frem eget selskapslokale, gode solforhold og praktiske planløsninger som viktige årsaker til salgssuksessen. 

Nå er det kun 5 leiligheter igjen, så vil du sikre deg en plass i Soleglad gjelder det å være rask. Den ene leiligheten er innflyttingsklar allerede nå, og resten er ferdige i desember i år. 

– Prisene på nybygg er på vei opp, så her kan du virkelig gjøre et kupp, forklarer Siv. – Prosjektene som er under planlegging i samme område vil ha langt høyere kvadratmeterpris enn det du får her. 

I Soleglad kjøper du også leiligheten din til fast pris, så her kan du være helt trygg på at prisen du ser, er prisen du betaler.

Ta kontakt for privat visning!

Har du lyst å komme og se hvor fint det er blitt? Da er du hjertelig velkommen til en privat visning. Ta kontakt med en av våre meglere for å avtale tid!

Kontakt våre meglere

Siv M. Jåtten
Eiendomsmegler MNEF
siv.jatten@em1sr.no
977 46 629

Claire A. Lonsdale
Eiendomsmegler MNEF
claire.lonsdale@em1sr.no
970 31 359

Soleglad